Upravit stránku

Projectman bude mít brzy deset let. Z myšlenky komunitního portálu a tržiště projektového řízení se stala firma obchodující s největšími společnostmi v Česku. Máme kolem sebe “K2” komunitu nejlepších projekťáků a analytiků na trhu a úspěšně rozšiřujeme i naši komunitu v UX. Nejvíce si však ceníme špičkových lidí, které máme na projektech i v kanceláři na Lidické

Jak se posouváme kupředu i my majitelé chceme růst. Já bych rád rozběhnul přeshraniční spolupráci, Jirka s druhým Petrem zase uvažují o rozběhu nových streamů stávajícího businessu. Tak kudy do toho?

Úzkým místem dalšího růstu je obchod, který obnáší kromě hledání nových klientů a příležitostí také nastavování podmínek spolupráce, vytváření a rozvoj vztahů s klientem a v neposlední řadě hlídání QA dodávané služby. Obchod je v tuto chvíli plně závislý na nás třech společnících a pokud si chceme uvolnit ruce na další aktivity a zajistit růst firmy, bez předání větší části obchodu se neobejdeme.

V minulosti jsme již hledali cesty, které povedou k zapojení dalších lidí z komunity do obchodování. To vše platí stále a relevantní obchodní příležitosti od vás jsou i nadále podstatnou součástí plánu. Realita ukázala, že jen toto nestačí a je třeba jít dál.  

Nastartovali jsme projekt 42, jehož cílem je předání části obchodních aktivit a zároveň zvýšení objemu businessu. Hledáme do týmu Account managera, dále posilujeme recruitment tým, protože počítáme s větším zapojením Recruitmentu do obchodu a s výraznou podporou komunity při přinášení příležitostí a informací o klientech. Myslíme si, že pokud chceš něco předat, musíš to sám dělat na špičkové úrovni, pracujeme proto nejdřív na našich obchodních dovednostech, abychom byli ostatním v obchodu vzorem. 

Proč 42? 42 je počet nových kontraktorů u klientů, které chceme mít do dubna 2022. Je to pro nás výzva a těšíme se na ni. Držte nám palce, když se to povede, budeme silnější a budeme mít více příležitostí pro všechny. 

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti